Få styr på jeres udvikling!

  • KRAFTKARL-testen kan du kun udføre, når du er en del af et hold i Sjakket! Testen måler på jeres fysik gennem en række tests. 
  • Ud fra testen får I et KRAFTKARL-tal og jo højere tallet er, jo bedre er jeres fysik- dog kan I max få 100! På den måde kan I sammenligne jer med hinanden og de andre hold i Sjakket.
  • Når I tager testen flere gange, vil I kunne følge jeres udvikling.
  • Testen tager ca. 1,5 time, så træk i tøj og sko, som I kan bevæge jer i.
  • Til at udføre testen får I brug for: En kost, en tommestok, et målebånd, en badevægt og en smartphone - og bajere til bagefter!
  • Til udholdenheds-testen skal I kunne tage tid og opmåle en distance, fx med løbeur eller Endomondo.
  • Husk! Testen er for alle - uanset størrelse!

KRAFTKARL-testen kan tages hver måned i forløbet frem mod Rigtige Mænd Løbet 2018. En ny test åbner den første dag i måneden og lukker den sidste dag i måneden. Og vil I gerne udfylde jeres resultater i hånden, så kan I printe et skema LIGE HER!

 

 

Er du en del af et hold?

 

Tag testen

  


Er du ikke en del af et hold, men vil du gerne se, hvad testen består af?

 

Tryk her

Hvordan kan jeg se mine KRAFTKARL-resultater?

Når du tager en KRAFTKARL-test, får du et KRAFTKARL-tal, hvor 100 er max. Det kan du se øverst på din profil og ser f.eks. sådan her ud:

 

KRAFTKARL-stjernen

Dit KRAFTKARL-tal bestemmes af dine kropsmål samt hvordan du klarer dig i udholdenheds-testen, fleksibilitets-testen, balance-testen og styrke-testen. Få et overblik over, hvordan det er gået ved at kigge på din profilside og se, hvordan du klarer dig i KRAFTKARL-stjernen:

 

Den yderste gule linje af stjernen viser, hvad max point er i hver af de 5 discipliner. I eksemplet her er max point opnået et af stederne på grund af gode kropsmål.

Den sorte linje viser resultater fra første KRAFTKARL-test, og den blå viser resultatet af anden KRAFTKARL-test. På jeres holdside vil det være de forskellige holdmedlemmers resultater fra den senest gennemførte KRAFTKARL-test, som linjerne repræsenterer.

Du kan desuden vælge at klikke resultater til og fra, alt efter hvad du ønsker at se og sammenligne. Som f.eks. ved at klikke af i KRAFTKARL test 1 eller KRAFTKARL test 2 i det her eksempel.

KRAFTKARL-test søjlediagram 

Vil du hellere have et overblik, hvor du også kan se resultaterne i tal?
Så skal du bare scrolle længere ned på din profilside eller holdside, som i det her hold-eksempel:

 

 

På holdsiden ser du den seneste KRAFTKARL-test taget af alle på holdet. Hver søjle viser resultatet fra de forskellige mænd på holdet. Ude i siden kan du klikke deres resultater af og på. Det giver dig mulighed for f.eks. kun at sammenligne dig med én mand på holdet:

 

På din egen profilside vil du i stedet kunne veksle mellem forskellige KRAFTKARL-tests og følge din egen udvikling helt tæt: